helgen!

jadu, hur ska man förklara helgen asså?!

lördagen kunde väl inte bli bättre?! åkte upp till norrköping o spela seriefinal div. 4 med smedby o en vinst där med 4-0 och där med seriesegrare 2009. så sjukt underbart asså! och nästa år blir det div. 3 :) på kvällen vart det wärdshuset med laget oså, rätt trevligt. sen tog ju vissa hand om andra under kvällen :) nej lördagen kunde nog inte blivit bättre faktiskt!

söndagen va ju inte direkt lika bra. spela match mot linghem där vi förlora med 9-1. jadu, vad ska man säga egentligen? :s jaao, men nu är serien över o kan faktiskt erkänna att det är sjukt skönt! men sen kommer ju troligen en person bli så sjukt saknad asså... "/ men hoppas på det bästa! resten av dagen ska man ju bara ligga framför tvn o slappa o inte göra ett skit asså :D men kommer nog ett nytt inlägg snart om mitt så intressanta liv ;)

                                                                                                     elin ~


weeho!

dags för ett nytt försök med den här bloggen då,
man får väl hoppas det går bättre nu!

ajaa, va i skolan idag dåå. börja 10 över 8 med teckenspråk på folkunga. rätt onödig lektion om man säger så.
sen vart det att åka till ljunkan o ha historia. sjukt slapp, söka lite på grekiska slavar i en timma.
sen slutade man för dagen. tog halv ett bussen hem så kom hem för en timme sen typ. sjukt skönt asså!
blir att åka o träna sen vid halv sju, har lite dåligt samvete för att jag inte träna i måndags men sprang på idrotten igår så man har träningsvärk iaf kan jag ju säga! men blir att sova lite så man är pigg o fräsch sen. men haaare reeligt gutt nu :)   


                                                                                                     Elin~


RSS 2.0